domingo, 18 de abril de 2010

¿Sin palabras o sín oídos?

No sé si es por lo ridículo de la situación o porque ya estamos tan acostumbrados a estas cosas que nos resignamos, movemos la cabeza de un lado para otro y pensamos: ¿a dónde hemos llegado con estas tonterías? La respuesta a esta pregunta aún no la sé, ya que la invención humana no tiene límite. No obstante, reconozco que el grado de incredulidad lo ha superado este vídeo que adjunto (esta vez lo pondré bien Invertebrada) que muestra la versión en Ópera de la canción Aserejé (que Dios nos coja confesados).
Va por ti, Laio.


">

7 comentarios:

  1. Darling, ja feia temps que el volia veure!!! Graccietes. I per a posades en escena xocants, el duet dels gats. Sembla que això de montar el quadro damunt l'escenari ja estava inventat fa molt: http://www.youtube.com/watch?v=YffUBR2E7FI

    ResponderEliminar
  2. Però el duet dels gats és fantàstic i el aserejé és, simplement, ehm...pss...no s'hauria d'haver fet mai???

    ResponderEliminar
  3. Per què? És divertit!! És la inversa del que es fa amb els fragments operíestics quan s'incorporen a peces populars. L'efecte de veure la dona, amb eixa serietat, fer el ball sense moure un pèl... No té preu. El mateix en "Història d'un soldat": ningú no podria haver captat l'essència d'un Ericsson (era un Sony Ericsson?). Q bo.

    ResponderEliminar
  4. JAJAJA, això del mòbil és genial però LaiO...la dona esta...no sé si comparar el ridícul amb la "deliranza"!!!

    ResponderEliminar
  5. LaiO, la dedicatoria per a tu és un homenatge o una amenaça? jajajajaj!

    ResponderEliminar
  6. Espere que cap dels dos!! Encara que li hauríem de preguntar a Larsons. Ahir vaig anar a vore Alicia un altre cop. EL pitjor és que es dediquen a anunciar la deliranza tant com poden i més. L'esmenen tres cops com a mínim. Però em vaig adonar que la llebre és, com poc, perfecta. Totalment. Jo la faria ninot indultat, junt amb el barret i el vestit roig d'Alícia.

    ResponderEliminar
  7. Total: http://www.elintermedio.lasexta.com/articulos/ver/videos_manipulados/4501/asereje_ja_de_je/143932

    ResponderEliminar