domingo, 16 de mayo de 2010

Para todos ustedes: "Beaker"

Salutacions a tots i a totes!!!

Avui he decidit publicar un post per parlar d'un dels meus personatges preferits dels Muppets (als quals vaig dedicar part d'un altre article ací mateix: Stand by me).
Per a tots vostés: Beaker!

Aquest particular personatge és el tímid i patidor ajudant del Dr. Bunsen Honeydew. Té el cabell vermell (com una servidor fins que se'l canvie), ulls saltons i una boca arrufada. La seua veu original li la posava Richard Hunt fins la seua mort el 1992.

El pobre Beaker pateix al laboratori electrocutacions, explosions, pèrdua de parts del seu cos o mossos per part de grans monstres. El tret més característic d'aquest muppet és l'agut crit amb el que es comunica fent un Meep!

Encara que semble mentida, Beaker ha estat objecte de polèmica ja que aquesta particular forma de llenguatge fou imitada pels estudiants de nombroses institucions acadèmiques per tal de rebel·lar-se contra l'autoritat docent. Com a conseqüència es va declarar vandalisme el "meeping" en algunes d'elles com la Danvers High School a Massachusetts.

Ací vos deixe una de les seues aparicions al show. Gaudiu-la!


3 comentarios:

  1. jajajajajajajajajaa. Me encantaaaaan!!!
    Sobre todo el del vaso (arriba, ventana del medio) y su cara de esfuerzo al hacer los agudos jajajjaa. Me recuerda a un profe mio xD

    ResponderEliminar
  2. Meep!

    (Ho has posat a ou, admet-ho)

    ResponderEliminar