domingo, 23 de mayo de 2010

NO a l'humiliació, NO al circ de la televisió

He trobat aquest reportatge alemany al voltant del desagradable gest que va tindre el reporter espanyol, Manolo Lama, amb un indignet anomenat Kalle. A mi no em fa ni punyetera gràcia (per no dir altra paraula) la broma que l'individu aquest li gasta a l'home que, a més a més, no havia donat permís per difondre la seua imatge a la televisió i, molt menys, per a la burla dels altres.
L'esdeveniment va tindre lloc fa temps a Hamburg. Fins i tot, s'ha creat un grupal Facebook sobre la dimissió del Manolo Lama este, que ja li val. El reporter va demanar disculpes des del programa al que participa tot afegint que no era la seua intenció burlar-se.

4 comentarios:

  1. No ho havia vist! Havia sentit alguna cosa, però no m'imaginava... Quina clavada de pota. Fins al fons. Manolo Lama segueix presentant? Perquè calen webs per a donar la cara després d'açò.

    ResponderEliminar
  2. No crec per a res que fóra la seua intenció burlar-se de ningú, però com dieu, la televisió no és més que un circ, i poden fer-te estar tant a favor com, en este cas, en cantra de qualsevol.

    ResponderEliminar
  3. Potser no va ser la seua intenció burlar-se, però clarament se li'n va anar de les mans...

    ResponderEliminar