miércoles, 26 de mayo de 2010

El monstre espagueti volador

Benvolguts visitants, hui és un dia molt especial perquè avui és el dia en el que tindreu el plaer i l'honor de conéixer al Monstre Espagueti Volador! Però no us penseu! Si no l'heu conegut abans ha estat perquè ELL no ho ha volgut!
La seua església d'escollits és l'anomenada The Church of the Flying Spaghetti Monster en la seu de la qual trobareu tota la doctrina necessària per a convertir-vos en fervents fidels del Monstre Espagueti Volador.
A la imatge de dalt podem contemplar un fresc en el que El Monstre Espagueti Volador crea l'home a través del seu apèndix tallarinesc! Qualsevol semblant de la pintura amb la realitat és pura coincidència.

Ara que ja conegueu l'existència del M. E. V. i ara que desitgeu afegir-se als seus fidels amb fervorositat, us deixe ací l'enllaç de la declaració de principis i doctrina de la Church of the Flying Spaghetti Monster.

Entre altres coses descobrireu que l'església del M. E. V. és una germanor secreta existent durant segles fins que el seu cap visible, Bobby Henderson, va  redactar una important carta publicada el maig de 2005.

Amb milions, que no milers, de fidels l'església del M. E. V. és folgadament reconeguda com a religió excepte alguns apositors com els "fonamentalistes cristians", diuen ja que senten enveja pel fet que el M. E. V. té pilotes de carn més grans que les del seu.

Resumint, el seu objectiu és demostrar com la gent que no té fe en aquesta religió està totalment equivocada ja que aquesta és la veritable creença ja que, a més a més, compta amb el suport de la ciència més exhaustiva.

A la mateixa carta del senyor Henderson podem llegir que tenen evidències de que el M. E. V. ha creat l'univers ja que el podem veure enlloc gràcies a les senyals que ens deixa,. Senyals que, a més a més, deixen a la seua web per a que tots comprovem la seua divina intervenció
Aquesta institució no pot comprendre com els escèptics no s'adonen encara del seu poder, per exemple:

Quan els científics pretenen posar en pràctica el carbó 14 per tal de datar un objecte ells troben aproximadament un 75% del carbó 14 s'ha descomposat  per l'emissió dels electrons del Nitrogen 14, i dedueixen que l'objecte en qüestió té al voltant de 10,000 anys d'antiguitat. Però del que no s'adonen és que, cada vegada que ells realitzen una datació, el Monstre Espagueti Volador està canviant els resultats amb el seu apèndix tallarinesc!!!

Aquesta església, a banda, preten introduir l'adoctrinament i culte des de l'ensenyament més primari cap al Monstre Espagueti Volador.
Cap al final de la carta del cap de la institució religiosa ens demana que no oblidem que "Tots som les Seues criatures"

4 comentarios:

  1. Uniu-vos al pastafarisme!! Per què conformar-se amb una papa desaborida ("el cos de Crist") quan podeu fartar-vos al temple de la pasta? La Seua Magestat Tallarinesca va imposar que els restaurants italians foren la casa on entrar en comunió amb Ell!

    ResponderEliminar
  2. T'has oblidat de nomenar al capità pirata Mosey, qui va rebre les taules sagrades amb els "realment preferiría que no" escolpides per MEV.
    A més, també es convenient afegir que els pirates han sigut maltractats per la història degut a les mentides dels fonamentalistes cristians.Els pirates son BONS!

    ResponderEliminar
  3. Xics!!! Sou uns autèntics seguidors del MEV!!!! No tenia ni idea que ja estaveu tan implicats amb la seua església!!!

    ResponderEliminar
  4. Lucía!! Soy Néstor, no había visto este blog tuyo, aunque sí los tropecientos otros que tienes por el mundo... Yo creé mi blog hace poco y en una entrada dije algo del pastafarismo, hablando de la teoría del diseño inteligente y tal. Cosas curiosas. Te enlazaré, así voy rellenando mi espacio :D

    ResponderEliminar