sábado, 17 de abril de 2010

Muntatge fotogràfic

Les següents imatges les vaig manipular per tal d'emprar-les a una obra de teatre, Rei Jaume, original del grup teatral, l'Últim Toc Teatre.
La idea era acoblar els rostres de dones famoses per la majoria de la gent a cosos de dones trets d'obres d'art del segle XVI majoritàriament i de pintures flamenques (les anteriors no valien per "l'arcaic" de la imatge, massa planes i esquemàtiques per a resultar realistes), amb aquestes almenys es podia fer un fotomuntatge acceptable.
El rei Jaume I va tindre un nombre considerable d'amants reconegudes (a banda de les que foren les tres esposes oficials: Elionor de Castella, Teresa Gil de Vidaure i Violant d'Hongria).
Vos he escollit algunes.
Espere que vos agraden.





2 comentarios:

  1. Genial!! A banda que t'agraisc que apartes de la vista l'horror de la meua entrada (he provat eliminant la imatge d'Osho, però continua creant-se un espai enorme; de veres, no sé què faig malament!) a banda d'això, ja trobava a faltar aquests muntatges. A vore si representeu de nou l'obra i podem veure el vídeo. I felicitats per l'estrena d'avui! Supose que sí veurem algun vídeo d'això o, com a mínim, en faràs una nota.

    ResponderEliminar
  2. Haz montages con nuestros caretos!
    xD

    ResponderEliminar