lunes, 3 de mayo de 2010

Alma

Recomanada per un gran amic, ací teniu Alma, el primer curtmetratge en solitari de Rodrigo Blaas. Aquest realitzador, natural de Granada, du anys treballant per a Pixar. Entre els seus projectes més famosos a la companyia destaquen Buscando a Nemo, Ratatouille i Up.
Alma és el resultat del treball de 3 anys i, teòricament, fou pujat a Vimeo per a que només fóra visible durant els darrers Nadals.
Afortunadament, ací el podem reproduïr:


4 comentarios:

  1. La verdad es que está muy bien trabajado, pero la verdad creo que el final es bastante predecible..o por lo menos para mi. NO sé...aún así el muñeco me da un poco de yuyu. Se supone que esta niña debería de saber que no se persiguen a muñecos con comportamientos paranormales xD!

    ResponderEliminar
  2. El corto no es nada realista!!! Es imposible que los niños puedan escribir sus nombres a tanta altura!! Por lo demás bien. xD

    ResponderEliminar
  3. Ostrés! No ho havia pensat, això de que no arribaren tan amunt a escriure! Però tambpoc cal explicar-ho tot, recordeu? Després de tot, és una paret màgica, el noms en formen part de manera quasi orgànica.
    A mí m'ha fet iuiu des del principi. Quin finestral tan rebonic, tan... oblongo! Jo en vull un. O dos. Però sense els orificis a dalt que el fan semblar una bocota engolidora.

    ResponderEliminar