jueves, 29 de abril de 2010

Stand by me

Els Muppets han fet centenars d'interpretacions musicals de grups consagrats com Queen, Ramones o Buffalo Springfield. La forma amb la que les han dut a terme és molt variada, des de copiar el videclip pas per pas fins fer la pròpia versió de la lletra de la cançó.
La paraula muppet va sorgir, segons el seu creador Jim Henson, de combinar les paraules en anglès equivalents a "titella" i "titeraire" (marionette i puppet).
La factoria Henson (The Jim Henson Company) és l'encarregada de fer aquestes titelles tan particulars que solen tindre una boca enorme, ulls esfèrics i un cos de material tou. És curiós que, per a manipular un muppet, moltes vegades és necessita a diversos professionals, sent el que meneja la boca la veu del personatge. A més, la majoria de muppets són esquerrans pel fet que els maipuladors empren la mà dreta per menejar el cap.
L'originalitat i l'humor amb el qual realitzen els gags dóna molt que pensar sobre el que es pot fer amb un tros de drap i dues pilotes de ping pong.

Vos deixe ací el darrer homenatge a la cèlebre Stand by me. És molt breu però encisadora.
Atenció al conillet quan diu: "Please", "Don't do it". Què mono!




Ací vos deixe un altre sobre un ball. Són ab-so-lu-ta-ment genials!

2 comentarios:

  1. Pobres conills, que continuen vius a l'estòmag d'aquest muppet engolidor! No vuic ni imaginar què lis passarà quan comence el procés de la digestió.

    ResponderEliminar
  2. Ai, pues a mi me pareisen llejos els ninos isos, segur que de xicoteta m'hagueren fet por. Això si, difícil té que ser utilitzar-los.

    ResponderEliminar