domingo, 25 de abril de 2010

La Femme Chocolat

Arrel del post que Theresia va penjar (no, el de la balena ballarina no; el de Dionysos) he recordat un programa de la Tv3 sobre Olivia Ruiz. Aquesta triunfito francesa va saber desvincular-se de l'acadèmia televisiva que la va popularitzar. Va sorprendre al públic amb la seua originalitat i, sobre tot, la seua posada en escena. Al segon disc, La Femme Chocolat, es va aliar amb diversos artistes, entre ells Mathias Malzieu (cap pensant de Dionysos) i el producte no va decebre. N'ha venut més d'1 000 000 d'exemplars.



Tv3 va subtitular part de la seua gira "Chocolat Show". Podeu veure el programa ací, amb una xicoteta presentació. Vos recomane que aneu al minut 4:30 per a escoltar la cançó amb la lletra traduïda. Pot ser hi ha algú llegint este post que es sent identificat amb eixa incòmoda i ridícula sensació de culpa després de menjar dolços.

Vos deixe, a banda, un poquet d'informació sobre el llibre més famós de Malzieu, La mecànica del cor, els drets del qual ja estan en mans de Luc Besson per a fer-ne una pel·lícula. La connexió: sembla que Malzieu va escriure la història en enamorar-se d'Olivia. A més de bona acollida entre el públic, la novel·la també ha rebut moltes crítiques favorables. I això que és només altra història d'amor entre un jove amb un cor de cucut i una ballarina miop.
Olivia Ruiz i Mathias Malzieu

1 comentario:

  1. M'agrada molt molt el videoclip...jo quan menge dolç no em senc malament...ja em coneixes jejeje

    ResponderEliminar